OPZET VAN BBB MASTERCLASS

1. Wat is de BBB?

De BouwBrancheBrede Masterclass is een programma voor mensen uit alle geledingen van bouw en vastgoed die zich willen voorbereiden op eindverantwoordelijkheid. Het is een programma van acht maanden. Met vier stevige modules, intervisies, bedrijfsbezoeken en meer. De rode draad? Jouw eigen praktijk, jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw ambities in de keten. De groep bestaat uit maximaal zestien personen. Je beleeft een achtbaanrit als nooit te voren. In vier tweedaagse modules krijg je een soepele integratie van theorie en praktijk. Daarnaast doe je ter verdieping intervisies en kijk je tijdens bedrijfsbezoeken bij elkaar in de keuken. De thema’s van de vier modules zijn zelfleiderschap, integraal ketenbeheer, de toekomst van de bouw en innovatie van eigen business modellen.

2. Voor wie is de BBB?

De BouwBrancheBrede Masterclass is bedoeld voor jonge experts, managers en ondernemers, werkzaam in bouw en vastgoed. Mensen die zich willen prepareren op eindverantwoordelijkheid voor een unit, bureau of bedrijf. Mensen met minimaal HBO werk- en denkniveau. In de leeftijd tot 45 jaar. Mannen en vrouwen, die willen werken aan hun eigen ontwikkeling. Om daarmee hun toekomst en die van hun bedrijf nader vorm te geven.

3. Wat levert de BBB op?

Enorm veel! Een mentale achtbaanrit die zijn weerga niet kent.
Lees hier wat onze alumni vinden van de Masterclasses.
De BBB Masterclass is een branchebreed netwerk gelijkgestemden en sparring partners. Inzicht in persoonlijke kwaliteiten. Vermenigvuldiging van bestaande kennis. Bewustzijn van persoonlijke valkuilen. Effectiever kunnen sturen op kansen in de markt. Nog beter aansturen van medewerkers. Meer vermogen te anticiperen op externe omstandigheden. De toekomst maken, deels onafhankelijk van de markt. Nieuwe kennis, kunde en vaardigheden. Op het gebied van management, commercie, strategie, ketenbeheer en innovatie. Kortom: een versnelling van je ervaring. Daarnaast een zinnig voortraject voor de Executive MBA voor de bouw. En bijna 1000 Euro korting als je na de BBB Masterclass besluit inderdaad de Executive MBA voor de bouw te gaan volgen bij TSM Business school.

4. Wat kost de BBB?

De BBB Masterclass kost normaal 6.950,-. Leden van deelnemende brancheverenigingen krijgen daarop een korting van 1.000,- en betalen 5.950,- excl. BTW per persoon. Dit bedrag is inclusief alle lunches, diners, ontbijten en overnachtingen. De BBB Masterclass kost in acht maanden tijd in totaal zon 16 dagen.

5. Wie verzorgen de BBB?

De BouwBrancheBrede Masterclass is een doorontwikkeling en verbreding van de JBN Masterclass die in 2010 op initiatief van Jong Bouwend Nederland is ontwikkeld door De Bouwer & Partners en TSM Business School. De doorontwikkeling tot BouwBrancheBrede Masterclass wordt gesteund door Bouwend Nederland, NLingenieurs, NLPB, NVTB, Koninklijke HIBIN, LCN, De Bouwcampus en natuurlijk JBN zelf. De Bouwer & Partners en TSM Business School zijn twee bouwbranchegespecialiseerde organisaties die elkaar sterk aanvullen in kennis en kunde en in theorie en praktijk. Trainingen van De Bouwer & Partners zijn volledig afgestemd op persoonlijke ontwikkeling in management, samenwerking, commercie en communicatie. Dynamiek, zelfwerkzaamheid en afwisseling in werkvormen zijn belangrijke kenmerken van de werkwijze. De relevantie van het gebodene komt sterk aan de orde bij de steeds terugkerende vraag: hoe helpt dit mij, mijn toekomst te maken? TSM Business School richt zich op het ontwikkelen van professionals en managers. Daar waar het vermogen te veranderen d kritische succesfactor vormt. TSM leert mensen en organisaties veranderen vanuit hun eigen kracht. En altijd zal het gaan om vernieuwing die duurzaam is, met aandacht voor mensen in hun omgeving. Voor deze BBB Masterclass hebben wij een groep toptrainers bij elkaar gebracht. Die met een soepele integratie van theorie en praktijk de deelnemers meenemen in de achtbaan. En ze zo begeleiden in hun ontwikkeling.

6. Wat zeggen anderen over de BBB?

Lees hier wat onze alumni vinden van de MasterclassesDe BBB Masterclass wordt aanbevolen door de acht deelnemende brancheverenigingen, zie hier de video. De BBB Masterclass is het bouwbranchebrede zusje van de JBN Masterclass. Kijk hiervoor reviews van deelnemers.

7. Wanneer is de volgende BBB?

De BBB Masterclass start op 21 september 2018. De data van de vier modules zijn:


Module 1: 21 en 22 september 2018

Module 2: 23 en 24 november 2018

Module 3: 18 en 19 januari 2019

Module 4: 22 en 23 maart 2019

8. Waar wordt de BBB gegeven?

Elke module van de BBB wordt georganiseerd op een andere inspirerende plek in het land.

9. Hoe schrijf ik in?

Klik hier om direct in te schrijven. Je kunt ook eerst een gratis optie vragen. Bijvoorbeeld omdat je wilt overleggen met je werkgever of thuisfront. Stuur dan een mail naar:info@bbbmasterclass.nl

Niet al je vragen beantwoord?
Neem dan contact met ons op via info@bbbmasterclass.nl of via 0294 450 585.

Aanbevolen door: